Karácsonyi KiárusításNagy kedvezmények. Vásároljon most!

Belga csokoládé callebaut 10kg Ruby

Megoszt :
49 290,00 Ft
Raktáron
RUBY10KG
+0,00 Ft Postaköltség
Nagyításhoz kattintson a képre

LEÍRÁS

Čokoláda Ruby Callebaut

A Callebaut gyártó RUBY csokoládéja új, 4. típusú csokoládéként jelenik meg (fehér, tej, sötét csokoládé). Szép, kissé rózsaszínű, íze gyümölcsös és enyhén savas, a joghurt ízére emlékeztet. A Ruby elnevezésű kakaóbabfajtából készült, a Ruby Callebaut csokoládé nem tartalmaz gyümölcsízeket vagy színezékeket. Az optimális folyékonyság miatt sokoldalúan használható. Használhatja ganache, fánk, praliné, csokoládé díszítéshez vagy krémekhez.

A csokoládé kombinálható a mangó, eper, málna, juzu, mascarpone, prosecco, rózsabor, whisky, különféle diófélék, kávé, gyógynövények, mint a menta, levendula vagy rozmaring. De olyan összetevőkkel is kombinálható, amelyekre nem számított, például wasabi, kaviár, Gorgonzola sajt vagy Camembert.

FIGYELEM: Magas nyári hőmérsékleteken nem garantáljuk a csokoládé állapotát. A csokoládé magasabb hőmérsékleten megolvad.

ADATOK 


Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, teljes tejpor, kakaópaszta, emulgeálószer: E322 - szója lecitin, savasságszabályozó: citromsav, természetes vanília aroma

(47,3% kakaómassza, 35,9% kakaóvaj, 26,4% tej)

Súly: 10 kg

Folyhatóság: 3-as / 5-ből

Származási ország: Belgium

Allergének: szóját (szója lecitin) és tejet tartalmaz, nyomokban tartalmazhat dióféléket

ENERGIAÉRTÉKEK
Tápérték 100 g termékre

Energiaérték: 2358 kJ / 564 kcal

Zsírok: 35,9, ebből telített zsírsavak: 21,5 g

Szénhidrátok: 49,7 g, ebből cukrok: 48,6 g

Rost: 0,7 g

Fehérje: 9,3 g

Só: 0,26 g

Hogyan kell tárolni a csokoládét?
Tárolja a csokoládét sötét, hűvös, száraz helyen. Ha a Ruby csokoládét helytelenül tárolják, elveszíti gyönyörű színét és gyümölcsös ízét. Használjon légmentes csomagolást és védje a fénytől. Az ideális tárolási hőmérséklet 12 ° C és 20 ° C.

A csokoládé edzése csokoládé olvasztó gépben akár néhány napig sem befolyásolja a csokoládé ízét és színét. Ügyeljen azonban a folyamatos keverésre, hogy a kakaóvaj ne legyen elválasztva a kakaómasszától. A csokoládé olvasztása nem haladhatja meg a 40-50 ° C-ot, mivel akkor a csokoládé leértékelődik, és elveszítheti a gyümölcs utáni színét és ízét.

Write Your Own Review
Írjon értékeléstBelga csokoládé callebaut 10kg Ruby
Az Ön értékelése
Többet megtudni? Elfogadom a személyre szabott keresési eredményeket és a böngészési előzmények alapján megjelenő ajánlatokat.
Többet megtudni? Hozzájárulok az adatok harmadik félnek történő továbbításához.
© 2010 – 2019 Beneo, s.r.o.