Karácsonyi KiárusításNagy kedvezmények. Vásároljon most!

Csokoládé olvasztó 1,5 l

Megoszt :

Különböző típusú csokoládé hőmérsékletei:

  • 28-29 fokos fehér csokoládé
  • 30-31 fokos tejcsokoládé
  • 31-32 fokos étcsokoládé

13 990,00 Ft
Raktáron
CHOCOMELTER
+1 490,00 Ft Postaköltség
Nagyításhoz kattintson a képre

Professzionális csokoládé olvasztó gép, öntetekhez, mártásokhoz… hőmérséklet szabályozás 60 fokig, 1,5 l rozsdamentes acél eltávolítható tartály fedéllel. A csokiolvasztó tégely alján található a melegítő, és az egyenletes hőmérséklet biztosítása érdekében keresztirányban melegszik. Hőmérséklet szabályozás termosztáttal. 230V / 80W. Méretek 23x26cm, magasság 13,5cm, térfogat 1,5l.

 

A csokoládé olvasztó használata:


1. Olvadás

- a legjobb termék előállítása érdekében jobb minőségű csokoládét, legalább 32% kakaóvajat tartalmazó csokoládét használjon

- a legjobb az, ha mindig egy kicsit több csokoládét melegít fel, mint amennyire szüksége van

- kerülje a vízzel való érintkezést, különben a csokoládé nem olvad fel megfelelően

Töltse fel a tartályt 2/3 öntettel vagy csokoládéval, és állítsa a hőmérsékletet 50 fok fölé. Fűtés közben ügyeljen arra, hogy a hőmérséklet ne haladja meg a 45-50 fokot. Ez néhány percig tarthat, amíg az összes csokoládé meg nem olvad.

 

2. Hűtés

- egy fényesebb felület érdekében hagyja a csokoládét 26-28 fokra hűlni a megmaradt csokoládé darabok hozzáadásával

- majd röviden melegítse a csokoládét a kívánt üzemi hőmérsékletre - ez a titok, hogy professzionális csokoládétermékeket készítsünk - a csokoládé művészete

Write Your Own Review
Írjon értékeléstCsokoládé olvasztó 1,5 l
Az Ön értékelése
Többet megtudni? Elfogadom a személyre szabott keresési eredményeket és a böngészési előzmények alapján megjelenő ajánlatokat.
Többet megtudni? Hozzájárulok az adatok harmadik félnek történő továbbításához.
© 2010 – 2019 Beneo, s.r.o.