Black FridayVásároljon most

Rólunk ...

ÉDES AZ ÉLET A MI CSOKOLÁDÉ SZÖKŐKUTAINKKAL ÉS EGYÉB TERMÉKEINKKEL

 

Csokiszökőkutakkal a megjelenésüktől foglalkozunk több országban, mint pl.: Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Franciaország, Olaszország, Anglia stb.

Mi hoztuk be őket a köztudatba Szlovákiában és Csehországban, először csak bérbeadásra voltak elérhetők. Ezután az óriási érdeklődésre való tekintettel többféle szökőkutat importáltunk több gyártótól. A keresletre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy saját szökőkutakat kezdünk gyártani saját márkanév alatt. Így kiküszöböltük az összes hibát, amelyeket a konkurenseknél találtunk és be tudtuk mutatni saját háztartási és professzionális készülékeinket.

Ahogy nőtt a piac több új terméket mutattunk be, többek közt professzionális forrócsoki gépet, vattacukor készítő gépet, popcorn gépeket, minőségi ZARAMAMAS pattogatottkukoricát és sok minden mást. Mindig tartogatunk újdonságokat a tarsolyunkban, így érdemes bennünket figyelemmel követni.

Továbbra is elhivatottak vagyunk szakmánkhoz, így minőségi szolgáltatást, újdonságokat és a legjobb árakat tudjuk nyújtani kedves ügyfeleinknek. Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek a választással. A megrendeléseket kizárólag futárszolgálattal kézbesítjük a gyorsaság, rugalmasság és a minőségi házhozszállítás érdekében.

 

A www.csokolade-szokokut.hu csapata

www.csokolade-szokokut.hu

© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.