Karácsonyi KedvezményVásároljon most

Szállítási költségek

A DPD futárszolgálattal szállítunk egész Magyarország területére 2 munkanap alatt

Cégünk a DPD futárszolgálat segítségével szállít egész Magyarország területére. A szállítási díj 1490 Ft, utánvétes rendelések esetén 480 Ft plussz költséget számolunk fel. Amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 35 000 Ft-ot a szállítás és az utánvét díjmentes.

Szállítási költség rendelés alpján

Szállítási költség ÁFA-val

Kiszállítás 35 000 Ft rendelésig

1 490 Ft

Kiszállítás + utánvét 35 000 Ft rendelésig

1 970 Ft

Kiszállítás 35 000 Ft rendelés felett

Ingyenes

Kiszállítás + utánvét 35 000 Ft rendelés felett

Ingyenes

 

A 13:00 óráig beérkező rendeléseket még aznap, de legkésőbb másnap feldolgozzuk.

Mivel a küldemények kézbesítését futárszolgálat biztosítja be, így a rendelése bárhova lehet kézbesítve – akár otthonra, a munkahelyére, a barátjához vagy ismerőséhez. Egyszerűen bárhova, ahol Ön tartózkodik munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között.

Minden terméknek adott a kiszállítási ideje, általában 2 munkanap. Habár a rendelhető termékek 100 százaléka raktáron van, megeshet, hogy ezt az időt túllépjük. Abban az esetben azonnal kapcsolatba lépünk Önnel és megbeszéljük a további lépéseket.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni, vagy csere-lehetőséget felajánlani. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Ha Szolgáltató a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel teljesített, a 6. pont szerinti elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Szolgáltatót terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással történő teljesítésről Szolgáltató egyértelműen és pontosan köteles Felhasználót tájékoztatni.

Amint a csomagot feladtuk, informáljuk Önt e-mailben, ha a csomag számát szeretné tudni, azt is elküldjük Önnek. A kiszállításra másnap kerül sor, így általában megrendeléstől számított 24 - 48 órán belül Ön kézhez kapja a megrendelt árut.

 

Szeretném megváltoztatni a kézbesítési címet

Ha szeretné megváltozatni a kézbesítési címet, kérjük minél előbb értesítsen minket:

  • Telefonon: (1) 550 7649 munkanapokon: 8:00 és 17:00 között
  • Emailben: info@csokolade-szokokut.hu (az email tárgya: Szállítási cím változtatás)

A küldeményem ki lett szállítva, de még mindig nem érkezett meg

A küldemény kézbesítése 2 munkanapon belül történik a rendelése feladása után az Ön által megadott címre. Ha a harmadik munkanapon sem lesz küldeménye kézbesítve, akkor kérem informáljon minket és mi szívesen kiderítjük küldeménye épp hol tartózkodik. Keressen fel minket:
  • Telefonon: (1) 550 7649 munkanapokon: 8:00 és 17:00 között
  • Emailben: info@csokolade-szokokut.hu (az email tárgya: Szállítási cím változtatás)

Mi történik, ha a küldeményt nem sikerült átvennem?

Néha megtörténik, hogy a futárszolgálatnak nem sikerül Önnek kézbesítenie a küldeményét.
Ha a küldeményt a futárnak elsőre nem sikerül kézbesítenie, akkor megpróbálja a következő munkanapon is kézbesíteni küldeményét. A futárszolgálat 3-szor próbálja ( 3 egymást követő munkanapon) a küldeményeket kézbesíteni. Ha a futár nem éri Önt utol a megadott címen, köteles Önnek üzenetet hagyni telefonon vagy pedig postaládájában. Az üzenet alapján felhívhatja a futárszolgálatot és megegyezhet a további kézbesítésről. Ha bármilyen kérdése vagy problémája lenne a kézbesítéssel kapcsolatosan, nyugodtan keressen fel minket illetve a DPD ügyfélszolgálatát:
  • Telefonon: (1) 550 7649 munkanapokon: 8:00 és 17:00 között
  • Emailben: info@csokolade-szokokut.hu (az email tárgya: Szállítási cím változtatás)
  • DPD ügyfélszolgálat: +36 1 501 6200
© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.