AkcióVásároljon most

Csokoládé szökőkút CF 510mm

Megoszt :

Csokoládé szökőkút CF 510 - 5 emelet - 3 kg

  • Cascade Fountain 5 emeletes spirálhajtás
  • Teljesítmény: 3 kg
  • Sima áramlás zaj nélkül
  • 210 W melegítő
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Méretek (nagyság x szélesség): 35 x 32,5 x 61 cm
Eredeti ár 117 730,00 Ft Special Price 90 562,00 Ft
Raktáron
SKU
CF51_BLACK
+2 490,00 Ft Postaköltség
Nagyításhoz kattintson a képre

Professzionális csokoládé szökőkút CF 510 - 5 emeletes

A Gastro csokoládészökökút a CF510 mindennapi használatra, vendéglátásra, szállodákba, éttermekbe, kávézókba stb. A szökőkút 304-es rozsdamentes acélból készült (a csiga is), mely időtálló és egyszerűen tisztán tartható. A csokoládét a gép felolvasztja, így nem kell külön olvasztani. A gép CE minősítéssel rendelkezik. A kút úgy lett kialakítva, hogy könnyen kezelhető legyen. A legújabb technológiát használjuk a motor spirálhoz való közvetlen csatlakoztatására. 

Előnyei:
Öt szintű rozsdamentes acél a csokoládé gyönyörű áramlása érdekében
Nagy kapacitás - 3 liter csokoládé
görgetőszivattyú - folyamatos szivattyúzáshoz permetezés és eltömődés nélkül
Hatékony fűtőelem 210 W a kívánt üzemi hőmérséklet eléréséhez
Biztonságos működés a túlmelegedés elleni védelemmel
Nagy teljesítményű ciklus, 10-12 óra
5 emelet
Különleges előétel a vendégek számára, az RB PRO CF-510 csokoládé szökőkútjával! Éttermekben, szállodákban vagy olyan nagy eseményeken, mint például esküvők, születésnapok, bankettek és egyéb ünnepségek, minden vendég számára örömöt kínál. A csokoládé-szökőkút egy nagyszerű eszköz, amely opcionálisan melegíti és megolvasztja a csokoládét úgy, hogy finoman áramlik a szökőkút lépcsőjén, mint egy vízesés. A csokoládé mellett nachos sajtot, karamellot, szirupot, szószokat vagy egyébbeket is használhat, hogy különféle ételeket márthassanak alá, ideértve a gyümölcsöket, kekszeket, ostyákat, fagylaltot vagy sós pálcákat vagy sült krumplit. 

Használja hatékonyan a csokoládé-szökőkutat

Nagy kapacitásának köszönhetően a CF-510 csokoládé-kút akár 3 liter (kb. 3 kg) csokoládét képes feldolgozni egyszerre. Használhat karamelt, szószokat, szirupot, olvasztott sajtot, ketchupot stb. A tekercses szivattyú biztosítja az egyenletes működést és az egyenletes áramlást mind az öt lépésben, és megakadályozza az eltömődést. A modell minden oldalról könnyen elérhető, elegáns kialakítású és garantálja, hogy sok vendég egyszerre vehet a csokoládéból.

A nagy teljesítményű, 220 W-os fűtőelem biztosítja a gyors felmelegítést és a csokoládé megolvadt hosszú távú tartását. 0 és 110 ° C közötti forgófogantyúval állítható. A termosztát automatikusan szabályozza a csokoládé hőmérsékletének fenntartását. A robosztus felépítés garantálja, hogy az eszköz hosszú órákig könnyedén képes dolgozni, az átlagos üzemidő 10 és 12 óra.

Az integrált túlmelegedés-védelem biztosítja a biztonságot a készülék működése közben, és kikapcsolja a csokoládé szökőkútot, ha a hőmérséklet túl magas. A motort az alapban speciális szellőzőnyílásokkal hűtik. Ennek a verziónak két gombja van a motor és a fűtés külön indításához.


A rozsdamentes acél és a speciális porréteggel ellátott acél alap biztosítja az egyszerű tisztítást. A nyílt kialakításnak köszönhetően a karbantartás még könnyebb. A torony könnyen szétszerelhető, így minden rész külön öblíthető. A rozsdamentes acélnak köszönhetően biztosítva vannak a higiéniai előírások és az íz semlegesség. Az anyag nagyon ellenáll a mechanikai károsodásoknak.


A CF51 csokoládé szökőkút csúszásgátló lábakkal rendelkezik, amelyek nem karcolják meg a felületet és fenntartják a szökőkút stabilitását. Kényeztesse magát ezzel a csendes, alacsony zajszintű csokoládé szökőkútdal, amely az események során a végső finomság lesz. A kis súly megkönnyíti az eseményekre való szállítást, valamint a tárolást.

Műszaki információk:

Modell: CF-510
Állapot: Új
Anyag: rozsdamentes acél, poracél
Feszültség: 230 V
Teljes teljesítmény: 210 W
Teljesítmény, melegítő: 210 W
Teljes kapacitás: 3 l (~ 3 kg)
Hőmérsékleti tartomány: 0 - 110 ° C
Üzemi ciklus: 10-12 óra
Lépcsők: 5
Túlmelegedés elleni védelem: Igen
Zaj: 40 dB
Hossz, tápkábel: 160 cm
Méretek (HxSxH): 35 x 35 x 61 cm
Súly: 6,1 kg
Szállítási súly: 7,8 kg

Write Your Own Review
Írjon értékeléstCsokoládé szökőkút CF 510mm
Az Ön értékelése
Többet megtudni? Elfogadom a személyre szabott keresési eredményeket és a böngészési előzmények alapján megjelenő ajánlatokat.
Többet megtudni? Hozzájárulok az adatok harmadik félnek történő továbbításához.
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.